Sunday, March 16, 2014

Primul lucru care l-am facut a fost sa dau nivelul unde va veni tavanul. Tavanul avand o inclinatie


Primul lucru care l-am facut a fost sa dau nivelul unde va veni tavanul. Tavanul avand o inclinatie de 5 cm dintr-o parte in cealalta, am pornit din partea cea mai de jos. Pe acest nivel am pus de jur imprejurul camerei profil perimetral UD30.
Dupa ce am prins toate profilele, am pus vata minerala de sticla, apoi am pus placile de rigips pe care le-am prins cu “negrese”. Am pus mai dese “negresele” ca sa nu am surprize.
This entry was posted in Renovare Bucatarie and tagged bride rigips , CD60 , cum sa faci singur tavan de rigips , cum se monteaza rigips , montare tavan rigips , profil perimetral UD30 , profile rigips , tavan rigips pe profile , tutorial rigips celeron e1400 , UD30 , vata minerala de sticla . Bookmark the permalink celeron e1400 .
4 august 2012 la 7:46 am
mihai says:
cum ai bagat vata minerala sub cd
Foarte utile informatiile.Bravo,cu asa oameni poti face multe lucruri si singur,cu efort poate mai mult,dar cu costuri mai mici,in plus daca nu reuseste totul cum doresti,nu tb sa mai dai vina pe nimeni ci doar sa vezi unde ai gresit si sa incerci sa repari.In alta ordine de idei,as avea si eu o problema si sunt convins ca sfaturile imi vor prinde bine.Am un hol marisor ,stau la et.3 si acum 3 ani mi-am rigipsat tavanul si peretii.A iesit ok,dar problema este ca in ac.vara,au descoperit blocul ca sa faca niste schimbari(aveam inundatii mereu,in special et,4 si 3 datorita pluvialului si faptului ca au inchis gurile de aerisire la bai)si taman in ac.perioada au fost niste ploi torentiale ,cu debit mare,patrunzand apa pana la et.1.Bineanteles ca mi-au udat peretii,inclusiv cei de la hol,de fapt unul singur,am inca mucegai,desi am dat cu solutie.Peretii celeron e1400 s-au uscat,de plouat nu a mai plouat,intrebarea mea este,trebuie dat rigipsul jos de pe portiunea afectata?Tavanul este pe profile,dar peretele rigipsat este lipit,nu-mi aduc aminte sa fi facut meseriasul vreo izolatie.Vreau sa-mi rezugravesc casa si as vrea sa stiu daca pot sa zugravesc peretele sau tb.dat josScuzati lunga prelegere dar caut pe net raspuns la problema mea si nu gasesc,asa ca apelez la cei care stiu mai multe.Multumesc mult!!
Nu ma pricep nici eu asa de bine dar incerc sa imi dau si eu cu parerea. Daca rigipsul este afectat sau s-a strambat, trebuie neaparat schimbat. Daca nu este afectat se poate zugravii dinnou … eventual gletuit daca necesita.
Multumesc pt.raspuns.Intr-adevar problemele cu rigips tb tatonate inainte de a te apuca sa dai peretii jos.Am vazut ca peretii mei au ramas drepti,intre timp s-au uscat si bine datorita caldurilor din vara asta (inundatia am avut-o in august),iar mucegaiul l-am rezolvat chiar azi,am gasit la DEDEMAN o solutie super,dupa celeron e1400 aplicare prin pulverizare,in 10 minute a disparut,in felul; acesta nemaifiind nevoie de o noua zugraveala.Solutia se numeste “air max-Solutie antimucegai.,este spray si provine din Polonia,costa cam 30 ron,este nemaipomenit,am incercat si alte solutii dar nici una nu a dat asa rezultate.Pe celeron e1400 eticheta celeron e1400 mai scrie in polona “Preparat do usuwania plesni i grzybow.Distruge mucegaiul instantaneu pe pereti interni si externi,pardoseli si imbinarile lor,bai,bucat.,subsoluri garaje,etc.Am ramas acum doar cu probleme la parchet,ac. s-a umflat cam jumatate de camera,este parchet celeron e1400 laminat,o sa vad cum o sa pot sa-l reabilitez.Inca odata multumesc si sper sa ne mai auzim,mai ales daca avem nevoie de cate o parere.
Eu am folosit in bucataria de la bloc o solutie de mucegai SAVA si a avut acelasi efect miraculos … pretul parca a fost cam la fel. La parchet celeron e1400 se poate scoate ce s-a stricat si se poate monta aceasi celeron e1400 nuanta daca mai gasiti .. daca nu am vazut la altii cu doua feluri de parchet .. combinate si arata chiar bine
Am vrut sa mai cumpar o cutie ca sa inlocuiesc,daca celeron e1400 tot tb.sa scot o parte din parchet,pt.ca am cate o mica sgarietura,dar nu am mai gasit acelasi model.Avem un prieten de familie,tocmai mi-a studiat zona afectata,parchetul s-a umflat datorita meseriasului care l-a montat pana in perete.Parchetul nu este deteriorat,asa ca maine o sa incercam sa-l adecem la normal.Inca o data multumiri.
Prietene,imi pare rau,dar ceea ca ai facut tu nu este corect. Dupa ca dai nivelul,montezi UD sau UW (30 ) cum sunt denumite profilele, pe conturul trasat. Montezi CD 60 cu bride, ca montanti secundari, la distanta de 100 cm intre ei pe latura cea mai lunga a incaperii..Bridele se monteaza la 75 – 80 cm.Sub montantii secundarii,fixati in UW, se vor prinde montantii celeron e1400 principali,,la distanta de 60 cm intre ei pe care se vor prinde efectiv placile de rigips.Montantii secundari se prind in UW cu LB sau pureci.Montantii principali vor fi prinsi de cei secundari prin piese de imbinare ( calareti ).Tu cum ai montat placa de rigips celeron e1400 pe CD avand distanta celeron e1400 intre ei de 50 cm.Montantii se pun tinand cont de lungimea sau latimea placilor,pentru a nu taia din placa.O celeron e1400 sa mai revin cu informatii.
Este bine si asa cum am facut

No comments:

Post a Comment