Wednesday, March 5, 2014

Expunerea la melamină într-o doză mică, dar regulată, white residue on dishes a fost asociată cu pro

Castroanele din plastic ne expun la melamină toxică | FINANCIARUL - ultimele stiri din Finante, Banci, Economie, Imobiliare si IT
Abonează-te la:    Newsletter     |    Articole     white residue on dishes |    Comentarii     |    Ştiri prin email
Information in English
CITESTE AICI Salate cu VARZĂ
Într-o seară de toamnă rece, nimic nu este mai apetisant decât un castron aburind de supă. Dar oamenii de ştiinţă ne spun că dacă vasul este făcut din melamină, căldura white residue on dishes face ca acele chimicale din melamină să pătrundă white residue on dishes în alimente, white residue on dishes care la rândul lor pătrund în corp şi apoi cresc riscul white residue on dishes de probleme de sănătate, scrie www.wakeup-world.com .
Expunerea la melamină într-o doză mică, dar regulată, white residue on dishes a fost asociată cu producerea pietrelor la rinichi şi la vezica urinară , precum şi insuficienţă renală sau cancer, în studiile care s-au făcut pe animale.
În anul 2008 , în China a avut loc un scandal în care a fost implicat acest produs chimic, melamina , când cantităţi de pudră de melamină au fost adăugate white residue on dishes în Infant Formula (produs care creşte pofta de mâncare la sugari) pentru a creşte conţinutul de proteine. Acest dezastru a provocat boala a 300.000 de copii, dintre care şase au murit.
Într-un studiu recent, cercetătorii au făcut un test pe două grupuri de participanţi: unii au mâncat supă fierbinte dintr-un vas de ceramică, iar ceilalţi dintr-un castron de melamină. Li s-a testat urina înainte de masă şi la fiecare două ore de când au mâncat, timp de 12 ore. Astfel că specialiştii au descoperit că o cantitate de 8,35 mcg de melamină a fost excretată în urina celor care au mâncat supa în castronul de melamină şi doar 1,31 mcg la cei care au mâncat în castronul de ceramică.
Vasele white residue on dishes de bucătărie produse din melamină au avantajul că nu se sparg, de aceea mulţi părinţi recurg la ele. Acesta este şi motivul pentru care farfuriile pentru copii, colorate cu personaje din desene animate şi din basme, sunt create din melamină. Însă, această substanţă poate afecta mirosul şi conţinutul specific al alimentelor atunci când vasele sunt încălzite în cuptorul cu microunde sau, pur şi simplu, datorită mâncării fierbinţi.
Nu se poate spune dacă această cantitate este suficientă pentru a provoca probleme mari de sănătate, însă cercetătorii sunt convinşi că, în timp, castroanele white residue on dishes de melamină încălzite aduc daune sănătăţii noastre.
Un alt factor important subiniat de specialişti se referă la cantitatea de melamină dizolvată în alimente atunci când mâncăm din castroane de plastic, care variază şi în funcţie de firma care produce castronul.
Deşi melamina nu a fost obiectul multor studii şi a trecut nebăgată în seamă, ea este o substanţă toxică şi ar trebui să fie tratată white residue on dishes cu prudenţă în ceea ce priveşte sănătatea publică, este de părere Dr. Ken Spaeth, director al Centrului de Medicina Muncii şi Mediului la Spitalul Universitar North Shore din New York.
El explică faptul că melamina se poate infiltra în mâncare dacă alimentul este deosebit de acid sau dacă vasele sunt deteriorate , precum şi atunci când vasul de plastic este folosit pentru a reîncălzi mâncarea.
NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea white residue on dishes IP-ului folosit. Site-ul financiarul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului. white residue on dishes
Ultima oră Cele mai citite Comentarii
6 Mar   Mesajele ascunse în jucăriile de azi 5 Mar   Daniel Dăianu (ASF): Avem o piaţă a asigurărilor cu multe probleme white residue on dishes 5 Mar   DNA: Fostul ministru Cristian David, urmărit penal 5 Mar   CE amendează OPCOM, bursa de energie electrică din România, cu 1 milion de euro 5 Mar   Dan Radu Ruşanu şi-a dat demisia de la ASF
Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI. Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII Legea unică de salarizare, publicată în MO Ce afaceri se pot deschide cu fonduri europene? Găleata cu portocale – ţeapă promoţională de la Kaufland 57 de copii abandonaţi la secţia white residue on dishes pediatrică Sf.Maria strigă white residue on dishes după o mână de ajutor
Adrian: Buna am o antrebare. Sunt un tanar de 28ani ma okup cu agrikultura(solar) am domiciliu an Kikinda Serbija asi vria sa stiu daca pot folosi mihaila flavia: Buna seara am 32 de ani si as dori sa imi fac o mini ferma cu vaci si porci am doar 2 ha manole: Buna ziua! Am 21 de ani si Mi-asi dori sa imi deschid un salon de hair-style intr-o comuna din judetul white residue on dishes Iasi cu un nr de P R O V I D E N T: o bagadela de contra

No comments:

Post a Comment