Thursday, March 6, 2014

LUCRARI GENERALE STRUCTURA: Fundatii cu pahare si grinzi beton armat; Hidroizolatii cu materiale din


Acest imobil este al treilea din proiectul INTEGRA care este situat in zona rezidentiala cuprinsa intre Calea Martirilor, Calea Urseni, Muzicescu si Lidia , pe strada Claude Debussy. Acest proiect este compus dintr-un minim de 5 imobile de inaltime D+P+2+ETAJ RETRAS, dishwasher doesn t clean a cate 16, 15 apartamente si respectiv urmatoarele cu cate 12 apartamente fiecare, construite dishwasher doesn t clean pe parcele de 1400, 1600 si respectiv cate 800 mp pentru restul.
Zona in care se regaseste acest proiect este una exclusiv rezidentiala, avand o dezvoltare deosebita in ultimii ani, perioada in care s-au construit in primul rand locuinte unifamiliale (case) dar si cateva imobile cu un numar de 10-12 apartamente si un regim de inaltime de maxim P+3.
Amplasarea proiectului da valoare deosebita apartamentelor, iar beneficiarilor confort, liniste si detasare. Gradul de confort este dat si de facilitatile deosebite ale imobilelor si generozitatea suprafetelor. Cladirea este dotata cu un lift de 6 persoane, dishwasher doesn t clean iar casa scarii are dimensiuni generoase si este luminata datorita dishwasher doesn t clean acoperisului, care este un luminator pe toata suprafata. Parcela este amenajata cu locuri de parcare, zona verde, sistem de irigatii si banci de odihna.
LUCRARI GENERALE STRUCTURA: Fundatii cu pahare si grinzi beton armat; Hidroizolatii cu materiale din import; Structura in cadre (stalpi, diafragme si plansee din beton armat); Pereti exteriori realizati din blocuri de zidarie Porotherm (grosime 25 cm); Structura acoperis cu sarpanta din lemn si invelitoare tabla; Structura scara interioara din beton. FINISAJE INTERIOARE: Tamplarie exterioara din PVC alb (profil cu 6 camere) cu geam termopan cu sticla Lowe+Argon; Usi de intrare imobil din PVC; Glafuri exterioare din granit; Balustrada exterioara balcoane din metal si sticla; Finisaj exterior dishwasher doesn t clean cu sistem termoizolant din polistiren si tencuiala decorativa cu culoare in masa, marca Caparol; Trepte intrare, dishwasher doesn t clean terase si balcon finisat cu gresie pentru exterior. DOTARI APARTAMENTE UTILITATI: Contorizare individuala apa rece, energie electrica si gaz;
INSTALATII INTERIOARE: Instalatie de incalzire cu centrala proprie pe gaz marca Viessman, dishwasher doesn t clean trasee din teava de cupru izolata; Centrala termica va fi pozitionata in bucatarie pe peretele exterior; Calorifere din tabla de otel, capete termostat la fiecare calorifer; Instalatie sanitara de alimentare cu apa si canalizare din conducte PVC si teava cupru; Instalatie electrica in tub cu conductor de cupru, doze aparataj si tablou cu sigurante automate (fara corpuri de iluminat); Instalatie interioara de TV, in tub, cu prize in camera de zi si dormitoare; Instalatie interioara de telefon, in tub, cu prize in camera de zi si dormitoare. FINISAJE INTERIOARE: Tencuiala si glet; Sape beton; Tavane si pereti despartitori neportanti din gips carton; Finisaj pereti interiori dishwasher doesn t clean si tavane cu zugraveala lavabila alba sau colorata; Faianta in bai; Faianta in bucatarie doar pe peretele de lucru intre inaltimea dishwasher doesn t clean de 80 si 160 cm ; Parchet laminat dishwasher doesn t clean in living si dormitoare; Plinta dishwasher doesn t clean parchet pe tot perimetrul peretilor interiori (mai putin bai); Gresie in bucatarii, bai si holuri; Glafuri interioare ferestre din pal melaminat; Obiecte sanitare bai din import: lavoare si WC-uri, cada material acrilic, cabina si cada dus, baterii Grohe, oglinda cu etajera si corp iluminat; Usi interioare import Germania; Aparataj electric (prize, intrerupatoare); Usa de intrare apartament cu inchidere dishwasher doesn t clean multipunct.


No comments:

Post a Comment