Tuesday, March 11, 2014

Intalnirea a inceput cu prezentarea brandurilor steel table frame de hpl comercializate de compania

Scoala de Hpl – atelier de lipire si prelucrare hpl | Gelu Trading steel table frame Company
Tehnologia de aplicare si prelucrare a hpl-ului este destul de simpla. Insa cunostinte steel table frame practice, mici “trucuri” rezultate din experienta in lucrul cu materialul sunt intotdeuna binevenite intr-o zona a domeniului nostru puternic manufacturata. Sambata 4 decembrie a avut loc la sediul firmei noastre steel table frame un atelier care a urmarit sa transmita clientilor nostri primele notiuni practice privind aplicarea si prelucrarea hpl-ului. Acum la “cald” dupa terminarea intalnirii putem trage cu certitudine cateva concluzii:
-a fost o intalnire agreabila pentru toata lumea deopotriva, noi echipa Gelu Trading si clientii nostri, oameni deosebiti, creatori steel table frame de lucruri frumoase! -interesul pentru subiect a fost real. S-au pus numeroase intrebari, iar unul dintre parteneri a simtit nevoia sa participe activ la demonstratie!
Intalnirea a inceput cu prezentarea brandurilor steel table frame de hpl comercializate de compania noastra scotandu-se in evidenta valoarea mixului de produse propus: -hpl de calitate ridicata in cea mai mare varietate de de finisaje si culori produs de cel mai mare fabricant european: Arpa (si cu cel mai competitiv pret din piata!) -o gama completa de hpl compact pentru aplicatii diverse si cu un program de livrare deosebit de eficient pentru proiectant dar si economic pentru steel table frame client! -cea mai completa si complexa gama de hpl decorativ produs de firma Dekodur din Germania, materiale steel table frame deosebite pentru amenajari interioare si mobilier! A mai avut deasemenea loc o discutie cu privire la calitatea produselor vopsite luciu inalt si vandute de firma noastra si argumentele pentru care produsul rezultat este cotat ca cel mai bun din piata ca nivel de calitate , varietate dar si seriozitate steel table frame a livrarii! Demonstratia steel table frame practica a inceput cu prezentarea adezivului inovator Westech in butelie sub presiune, adeziv deosebit de eficent ca viteza steel table frame de lucru dar in egala masura si financiar deoarece steel table frame pretul steel table frame pe mp aplicat este comparabil cu cel al adezivilor normali. Aplicarea cu pistolul este uniforma, precisa si rapida. Pentru lipiri de suprafete mici adezivul este disponibil si sub forma de spray . Adezivul lipeste materiale diverse nu numai hpl pe orice suport (mdf, pal, tabla, lemn, pal melaminat, pal-uri intre ele). Ba chiar sticla colorata pe pal fara sa atace vopseaua sau sa o pateze! S-au facut demonstratii de lipire atit pe zone plane dar si curbe. Dl inginer Andrei Boian a explicat si aratat practic succesiunea operatiilor de aplicare steel table frame si ordinea lor. Deoarece prin folosirea adezivului Westech lipirea nu mai constituie o problema (se pot face manual suprafete de sute de mp!) s-a insistat pe prelucrarea hpl-ului lipit pe suport, pe aplicarea si finisarea canturilor de hpl, pe folosirea sculelor adecvate.
S-au scos in evidenta proceduri sau operatii rezultate din practica (adica ceea ce doreste cel mai mult orice manufacturier cand se apuca prima data de lucru!). Fiecare dintre participanti a facut in activitate steel table frame diferite operatii de lipire cu diferiti adezivi. steel table frame Multi au avut experiente nefericite care au insemnat in mare parte deformari ale suportului steel table frame dupa lipire sau in timp, sau dezlipiri. Participantii au pus diferite intrebari care au avut la baza aceste experiente. Andrei, utilizator al adezivului de ceva vreme a confirmat ceea ce scrie in fisa tehnica: adezivul aplicat simplu, corect si la temperatura ambientala adecvata este perfect pentru aceste aplicatii! Nimic din cele relatate de clientii care au folosit diferiti adezivi steel table frame ca probleme nu se confirma la Westech! Ba mai mult, auditorii au aflat de influentele majore in lipire date de temperaturile diferite ale suportului si ale hpl-ului aplicat (de aici necesitatea aclimatizatii celor doua suprafete in acelasi mediu) steel table frame sau de conditiile de depozitare si pastrare ale hpl-ului ce va fi aplicat, steel table frame detensionarea lui, etc.
Intalnirea a fost simpla, directa. Am aflat atat lucruri despre hpl dar la fel de multe si depre lipire. Am mai aflat prin intermediul lui Andrei ca indeplinirea unor conditii minimale si folosirea unui adeziv adecvat ne scuteste de probleme delicate. steel table frame Ba chiar unul dintre clientii nostri, un producator cunoscut si respectat in piata de mobila la comanda steel table frame mi-a povestit de problemele ivite dupa folosirea unui adeziv cunoscut intr-o aplicatie steel table frame in care era recomandat: curbarea produsului final imediat si in timp, produs final cu o valoare adaugata mult mai mare decat a hpl-ului! Participantii au realizat ca nu este o mare filozofie aplicarea hpl-ului. Presupune mai multa manufactura steel table frame in zonele curbe sau cind trebuie configurat strat suport gros, dar tocmai aceste sunt si atuurile lui impotriva industrializarii! Niciodata pretul produsului finit nu va fi “daramat” de industrie sau de lanturi! Rezistenta sporita ca suprafata decorativa,gama spectaculoasa de finisaje, modele, texturi dar si calitatile speciale ale celui compact il fac un material cu

No comments:

Post a Comment